

- Запой в гараж, върху щайги.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Служители на ИАРА спасиха 30-килограмов сом, заловен в бракониерски мрежи
Ето какви са актуалните цени
Снощи хванах два тона, хвали се Васил Георгиев
Съботната вечер ще премине под знака на пресния улов
.Ето и няколко полезни съвета при приготвянето на вкусните компоти, сладка, туршии и кисело зелце за студените дни от производителите на плодове и зеленчуци на пазара
Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Може да се каже, че рибата намаля, водата е 20-21 градуса и голяма част от пасажите вече са отишли към Босфора и Дарданели
Предлагаме и две изпитани рецепти за маринована рибка за зимните дни
Цялата идна седмица се очертава слънчева, с топло и спокойно море и най-вече с най-вкусната риба, която можете да опитате именно в тази точка на света